Troms - VILLAVARME

Go to content
Varmepumpe - Troms
Norskproduserte markiser

Trenger du skjerming for sol, vind og vær? Scandic Markiser har et stort utvalg av norskproduserte kvalitetsmarkiser som gir deg skygge i solen. Konkurransedyktige priser i hele Norge.
De fleste av våre markiser håndlages i produksjonslokalet på Gjøvik, hvor våre syersker sørger for at vi kan skreddersy løsninger ut ifra ditt behov. Hos Scandic Markiser er vi opptatt av kvalitet, og leverer markiser som skal leve i 30 år, med et dukskift etter 15 år.  Med alle våre detaljer, funksjoner og valgmuligheter, har vi sannsynligvis Norges største utvalg av markiser. Les mer på vår nettside..
 
-lønner seg fra første dag
Mange av de 60 000 huseierne som fikk installert varmepumpe i fjor, sparte penger på investeringen med en gang.
– Det er mange som har oppdaget at det er en lønnsom investering, sier Einar Gulbrandsen i Norsk Varmepumpeforening.

Det finnes forskjellige typer varmepumpe på markedet, men de alle fleste velger luft-til-luft- varmepumpe. Den passer i hus som vanligvis varmes opp av elektrisitet eller ved, og ifølge Varmepumpeforeningens beregninger, gir den minst to til tre ganger så mye varme som den strømmen den bruker.
– Det geniale med luft-til-luft-varmepumpe er at den omdanner energien som er i uteluften, til varme vi kan dra nytte av inne. Det er en ressurs som uansett bare er der, og dermed er det veldig fornuftig for både lommeboken og miljøet å utnytte den, fortsetter Gulbrandsen.
© 2017 VILLAVARME.NO
Sentrumsgården, 6783 Stryn
Org nr: 917 537 208
Back to content